• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

H-Tec Weegtechniek bvH-Tec weegtechniek bv is specialist op het gebied van weegschalen, weegplateaus en aanverwante apparatuur. Uitgangspunt hierbij is een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs, waarbij H-Tec borg staat voor kwalitatief goede producten. De basis van H-Tec wordt gevormd door een team van vijf man, die elk een jarenlange ervaring hebben in de weeg techniek.

Het leveringsprogramma bestaat in eerste instantie uit een breed scala aan weegschalen voor op tafel en weegplateaus voor op de vloer. Hierbij wordt onderscheid gemaakt bij de uitvoering van de schaal zelf. U kunt kiezen tussen een volledig staal, gelakte, uitvoering, een RVS bovenplaat of een volledig RVS uitvoering. Daarnaast is er een keuze tussen aluminium of RVS loadcell(s).

H-Tec heeft verder een grote reeks weegprocessoren, van simpele indicatoren, al dan niet met een printer uitgang communicatie mogelijkheid om het weegsignaal naar een PLC te brengen,. Daarnaast is er een uitgebreide reeks weegprocessoren, voor o.a. batchsystemen en andere procesmatige wegingen. Het Programma omvat tevens wegende palletwagens, unsters, en weeg componenten, zoals loadcells, mounts, indicatoren en ijkgewichten

De drie man sterke service afdeling kan de plaatsing en inbedrijfname voor U regelen, storingen verhelpen en kalibraties uitvoeren.

Bedrijf H-Tec Weegtechniek bv
Adres Weiland 11
Postcode Plaats 6666 MH Heteren
Land Nederland
Telefoonnummer 026-4723350
Faxnummer 084-7413839
E-mailadres info@htec.nl
Website www.htec.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Oosterlee, Jaap jaap.oosterlee@ht... 06-30048248 Sales Sales Manager

Merken

Artikelen