• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

101 Solutions BV101 Solutions helpt bedrijven met het efficiënter (her)inrichten van hun bedrijfsprocessen. Dit doen we doen door informatie te ontsluiten die nu niet of niet tijdig beschikbaar is.
Deze informatie wordt verkregen door metingen te verrichten aan bedrijfsmiddelen die op afstand staan. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste sensor- en datacommunicatietechnologie.
Samen met de klant denken we mee en zoeken we naar oplossingen. Hierin bieden wij een totaaloplossing waarbij we zowel naar technische als organisatorische aspecten kijken.
Het uiteindelijke doel is het behalen van kostenbesparing door efficiencyverbeteringen te realiseren in het logistieke proces.

Inhoudmeetsystemen

Wilt u weten wat de actuele inhoud is van uw silo's, ongeacht waar deze staan? Het Silo Control System (SCS) geeft u deze informatie. De gegevens over de inhoud van een silo worden geïntegreerd met uw back-office systemen. Het Vendor Managent Inventory principe is ver doorgevoerd in onze oplossingen.

Volgsystemen

Bent u op zoek naar een volgsysteem om uit voertuigen op afstand te kunnen monitoren? Het Machine Control System (MCS) geeft u deze controle over uw machinepark. Wilt u meer dan een standaardpakket, zoals storingsmeldingen, koppeling met uw urenregistratiepakket of het uitlezen van de CAN-bus gegevens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat wilt u weten?

Bedrijf 101 Solutions BV
Vestiging Hoofdvestiging
Adres Van Schaikweg 94
Postcode Plaats 7811 KL Emmen
Land Nederland
Telefoonnummer 088-1012101
Faxnummer nvt
E-mailadres info@101solutions.nl
Website www.101solutions.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Teuben, Herman / HH hhteuben@101solut... 088-1012101 Directeur

Producten

Merken

Artikelen