• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

easyFairs Netherlands B.V.

Woensdag 30 september start de SOLIDS Rotterdam

woensdag, 23 september 2015

Large_woensdag-30-september-start-de-solids-rotterdam

ROTTERDAM - Solids is hét tweedaagse netwerkmoment voor de stortgoedsector met technologieën over de be- en verwerking van droge en vaste stoffen. Vanuit de procesindustrie wordt er ingespeeld op innovaties en actuele vraagstukken binnen de poeder- en bulktechnologie.

Ontmoet ruim 250 deelnemers

Met 250 deelnemers is Solids, in combinatie met Pumps & Valves, weer gegroeid ten opzichte van de laatste editie in 2013. Natuurlijk zijn er deelnemers van het eerste uur aanwezig, maar ook nieuwe grote partijen weten hun weg te vinden naar Solids. Deelnemers die o.a. aanwezig zijn AZO, Bienfait, Dinnissen, DMN-Westinghouse, Eskens Process Solutions, Gericke, Hosokawa Micron, Jongerius, Van Beek en VDL industrial Products. Zij en vele andere presenteren de laatste technologieën en innovaties op het gebied van doseer-, weeg- en meetapparatuur, machine- en installatiebouw, afscheiders, zeven en filters en handling.

Nieuw op Solids dit jaar is ‘Innovations on tour’

Kom op de hoogte van de laatste innovaties en hoe deze binnen uw eigen proces passen op het gebied van doseer-, weeg- en meetapparatuur, machine- en installatiebouw, afscheiders, zeven, filters en handling. Een greep uit de innovaties op de beurs: het vochtmeetsysteem van Quality2Process, de B+L Centraalterminal van B+L Industrial Measurements, de stofmeetkast van Optyl, het CLEACOM concept van Keller Lufttechnik en de Finex Separator van Russel Finex N.V.

Oplossingen voor specifieke bedrijfscases

Praktisch inhoudelijke cases voornamelijk gericht op voeding en chemie met thema’s als explosiepreventie, energiebesparing, kostenverlaging, kwaliteitsverbetering, efficiency en het voorkomen van contaminatie. Eén van de onderwerpen die worden gepresenteerd gaat over een uitgekiend mengconcept dat kantelt, leegt, mengt en vaten vult vanaf één locatie. Een andere lezing richt zich op persluchtdroging voor het vervoeren van hygroscopische producten.

Unieke combinatie van vloeibare, vaste en droge stoffen

De succesformule van Solids en Pumps & Valves Rotterdam wordt in 2015 herhaald. Pumps & Valves is een kenmerkende componenten vakbeurs voor de complete procesindustrie en zet een divers en actueel overzicht neer van de laatste ontwikkelingen in pompinstallaties en industriële componenten. In 2015 is Solids in combinatie met Pumps & Valves het grootste event voor de Nederlandse procesindustrie.

Breng een bezoek

Kortom een bezoek aan Solids is de uitgelezen mogelijkheid om binnen een kort tijdsbestek en op een efficiënte manier op de hoogte te worden gebracht van de ontwikkelingen in de markt en deel uit te maken van de Solids community. Schrijf u in en breng een bezoek aan Solids op 30 september en 1 oktober a.s. in Rotterdam.

*Een bezoek zonder inschrijving vooraf kost €25, te voldoen bij de entree van Solids.

Praktische informatie

Woensdag 30 september: 10:00 – 17:00

Donderdag 1 oktober: 10:00 – 17:00

Locatie: Ahoy, Rotterdam