• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

easyFairs Netherlands B.V.

Verpakkingsbeurzen hebben hun langste tijd gehad

maandag, 26 maart 2012

Large_525_362_beurslogo_empack_nl_2012_lr

OOSTERHOUT – Op 4 en 5 april vindt tijdens EMPACK in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de Verpakkingsbattle plaats. Professionals uit de branche debatteren met elkaar over uiteenlopende stellingen.

Elke week wordt een stelling gelanceerd die tijdens de eerste dag van EMPACK wordt bevochten. Het publiek bepaalt wie de winnaar is. De laatste stelling in deze reeks:

“Verpakkingsbeurzen hebben hun langste tijd gehad.”

Bent u van mening dat dit klopt en kunt u in 3 minuten uw argumenten uiteen zetten? Of vindt u dit de grootst mogelijke onzin en kunt u dit beargumenteren? Dan dagen wij u uit! Stuur een mail met uw gegevens naar tamara.uittenboogaard@easyFairs.com en vertel welke stelling u wilt verdedigen. De eerder bekend gemaakte stellingen zijn: “Het beroep verpakkingskundige is niet aantrekkelijk genoeg voor vrouwen”, “Toepassen van informatietechnologie in verpakkingen is belangrijker dan wat voor nieuw verpakkingsmateriaal ook” en “Een duurzame ontwikkeling van het internetwinkelen is onmogelijk zonder innovatieve verpakkingen”.

De Verpakkingsbattle wordt in samenwerking met het NVC Nederlands Verpakkingscentrum georganiseerd. De battle zal geleid worden door Michaël Nieuwesteeg, directeur NVC Nederlands Verpakkingscentrum. Volg EMPACK ook op Twitter en LinkedIn. Via deze kanalen komt het actuele nieuws snel naar u toe. Schrijf u gratis in op www.easyFairs.com/EMPACK-NL om u te verzekeren van een snelle en gemakkelijke toegang.

Voor meer informatie over het programma en deelname: www.easyFairs.com/EMPACK-NL. Kijk hier voor persberichten van exposanten